Cepts glutēna bumbiņas ar cūkgaļas vai liellopa gaļas pildījumu
Lai pagatavotu šo īpašo un gardo ēdienu, jums būs nepieciešami Ķīnas cepti glutēna bumbiņas (油面筋), kas ir delikātas, zeltainas kviešu glutēna bumbiņas. Tās ir aptuveni 4-5 cm diametrā, ceptas un kraukšķīgas. Tās ir gludas ārpusē, bet trauslas, kraukšķīgas un gaisīgas iekšpusē. Gatavojot, tās iegūst gandrīz gaļīgu garšu un košļājamu tekstūru, līdzīgu tofu ādai. Tās var sautēt vai vāra.
Kā nosaukums Fried Gluten Balls ar cūkgaļas vai liellopa gaļas pildījumu (油面筋塞肉) liecina, tas ietver garšīgas gaļas un sēņu pildījuma sajaukšanu, rūpīgu to iepildīšanu ceptajos glutēna bumbiņās un pēc tam to sautēšanu garšīgā mērcē.
Video rāda, kā to izdarīt.