Ceptas glutēna bumbiņas, pildītas ar cūkgaļas/liellopa malto gaļu
Lai pagatavotu šo īpašo un gardo ēdienu, jums būs nepieciešamas ķīniešu ceptas lipekļa bumbiņas (油面筋), kas ir maigas, zeltainas kviešu lipekļa bumbiņas. Tie ir apmēram 4-5 cm diametrā, cepti un kraukšķīgi. Tie ir gludi no ārpuses, bet trausli, kraukšķīgi un gaisīgi no iekšpuses. Gatavojot, tiem ir gandrīz gaļas garša un košļājamā tekstūra, kas līdzīga tofu ādai. Tos var apcept vai sautēt.
Kā liecina nosaukums Ceptas glutēna bumbiņas, kas pildītas ar cūkgaļas/liellopa malto gaļu (油面筋塞肉), tas ietver garšīga gaļas un sēņu pildījuma sajaukšanu, to rūpīgi iepildot ceptajās lipekļa bumbiņās un pēc tam apcepot garšīgā mērcē.
Video parāda, kā to izdarīt.